Digitale ressurser

Digitale ressurser

  Våre digitale ressurser er dokumenter med informasjon, med teori og øvelser. Når du kjøper dette, er det altså ikke noe samling, hverken digitalt eller fysisk. Det er kun dokumentet.   • Kloklipp tilvenningsprogram

  Dette dokumentet inneholder både en tilvenning av håndtering og tilvenning av selve kloklippingen. Vi fokuserer på kloklipp med samtykke.

  Pris: 399,-


  • Digitalt valpekurs

  Tilgang på online-delen av vårt valpekurs. Valpekurs er for deg med ny hund i hus, eller for deg som ønsker å starte treningen på nytt fra start. Valpekurset gir en god innføring til et fungerende hundehold, med samarbeid som grunnmur. På kurset vil du blant annet lære om samarbeid, innføring i belønningsbasert trening, ro, gå pent i bånd, innkalling, språk, valpebiting, alene hjemme, utstyr, håndtering, kloklipp, sosialisering, aktivisering og miljøtrening.

  Pris: 899,-


  • Treningsmetoder (lokking, capturing og shaping)

  Det finnes flere metoder for innlæring av øvelser, men disse tre er kanskje de mest kjente. Dokumentet gir en god innføring i disse tre, med eksempler og nøye gjennomgang.

  Pris: 399,-


  • Sladretrening

  Dette dokumentet gir en innføring i sladretrening, som er en metode for at hunden skal se på oss og "sladre" når den ser noe. Dette vil vi at hunden skal gjøre istedenfor å eventuelt utagere. Dette er en metode som fungerer uavhengig av årsak til at hunden reagerer. 

  Pris: 199,-


  • Digitalt innkallingskurs

  Tilgang på online-delen av vårt innkallingskurs. På innkallingskurs lærer vi hundene å komme på innkalling, eller å forsterke innkalling dere allerede har. 

  Pris: 419,-


  • Stress

  Dette dokumentet gir en solid innføring i hundens stress. Du vil både lære om hva stress egentlig er, tegn på at hunden er stresset, kartlegging av hundens tegn på stress, hva som kan gjøre hunden stresset (stressorer), karlegging av hunden sine stressorer og stressreduksjon.

  Pris: 419,-

  Grafikker

  Disse ressursene er gratis, og du kan bruke de som du selv ønsker. De kan for eksempel deles på sosiale medier.

  Bestilling


  For å bestille våre online-ressurser, må du fylle ut skjemaet.

   
   
   
   
  Vipps (betal nå, etter vi har sendt bekreftelse og info om betaling)
  Faktura (betal innen 14 dager)