Hundepass

Hundepass

Hundepass hjemme hos oss


Hunden din kommer hjem til en av oss. Hvem av oss som passer hunden, avhenger av hundens behov, hva vi har mulighet til og hva du ønsker. Vi er opptatt av at hunden blir inkludert som en del av familien, og den vil bli behandlet som en av våre egne. Pleier hunden å sove i sengen med deg om natten? Pleier hunden å sove alene på natten? Vi tilpasser slik at det blir så likt som mulig hos oss, som det er hjemme hos dere til vanlig. Vi tar inn få hunder av gangen, slik at alle får tilstrekkelig oppfølging. Vi kan ha hunder i korte og lange perioder. Maren har også anledning til å ta inn hunder med spesielle behov, med tanke på atferd. Ikke nøl med å ta kontakt!


Pakkeliste:

- Fôr

- Alt du tenker hunden kan trenge/ønske å ha under oppholdet hos oss.Hundepass hjemme hos deg


Hundepasseren kommer hjem til deg og passer hunden i hundens eget hjem. Hunden er i kjente omgivelser, og for noen hunder kan dette være en fin løsning. 

Hvilken løsning ønsker du?


Velg den løsningen som passer best for deg og din hund.

Løsning 1 - Halv dag

Hundepass hjemme hos enten Maren, Amalie eller Hans-Petter, i opptil 5 timer. Du leverer hunden og henter den til avtalt tid. 


300,-

Løsning 3 - Døgn

Hundepass hjemme hos enten Maren, Amalie eller Hans-Petter, i opptil 24 timer. Du kan bestille flere døgn av gangen, i opptil 30 døgn. Hos oss får du hvert 10. døgn gratis.


550,-

Kjøring

Ved hundepass hos oss, står du ansvarlig for å hente og levere hunden, med mindre annet er avtalt. Dersom du ønsker at vi skal hente eller levere hunden for deg, kan vi gjøre det, mot et kjøretillegg.


4,- per km


Dersom vi skal hjem til deg for å passe hunden din der, er det ikke kjøretillegg om du bor innenfor 15 km fra den aktuelle hundepasseren. Dersom vi må kjøre lenger enn 15 km, kommer det et kjøretillegg for hver ekstra km.


4,- per km etter 15 km

Løsning 2 - Hel dag

Hundepass hjemme hos enten Maren, Amalie eller Hans-Petter, i opptil 12 timer. 


400,-

Løsning 4 - Vi kommer til deg

Vi kommer hjem til deg og passer hunden din der, i hundens eget hjem. Vi kan være der i maks 8 timer.


500,- for opptil 8 timer

FORESPØRSEL OM HUNDEPASS

NB! Begrenset kapasitet i sommermånedene, grunnet stor pågang

 
 
 
 
 
Vipps (betal nå, etter vi har sendt bekreftelse og info om betaling)
Faktura (betal innen 14 dager)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har lest og godkjenner vilkår og betingelser
 
 

For å booke hundepass hos oss, må du fylle ut skjemaet. Dersom du ikke har benyttet deg av hundepass hos oss tidligere, må du fylle ut alle feltene. Dersom du har benyttet deg av oss før, trenger du bare å fylle ut de som er merket med stjerne *