Aktiviteter

Aktiviteter

Kommende aktiviteter           • Nosework treningsgruppe 9. juni - Asker

           Vi møtes ved Circle K Slemmestad. Vi gjør søk med én hund av gangen, med veiledning. Ekvipasjer som ikke gjør søk med arrangøren, kan enten se på eller trene søk selvstendig. Første søk vil være lagt ut av arrangør på forhånd.

           Det er ønskelig at man har gått grunnkurs i nosework, da dette ikke vil fungere som et kurs, men som en fellestrening. Har man ikke dette, kan vi legge ut godbiter for å trene på søk og bygge søksglede.

           Pris: 200,-


           • Treningsgruppe 13. juni - Roa

           Vi møtes bak Lunner Rådhus (Sandsvegen 1, 2740 Roa) og trener en times tid. Tema for treningen er passering, men du kan trene på det du selv ønsker, og spørre instruktøren om tips&råd. Instuktøren forbereder felles opplegg, som kan deltas på om ønskelig.

           Klokkeslett: 19:30

           Pris: 80,-


           • Felles tur 20. juni - Rena

           Vi møtes på Fabrikktjernet og rusler en times tid. Vi trener på passeringer underveis. Du kan spørre instruktøren om tips&råd.

           Klokkeslett: 19:00

           Pris: 50,-


           • Treningsgruppe 22. juni - Roa

           Vi møtes bak Lunner Rådhus (Sandsvegen 1, 2740 Roa) og trener en times tid. Tema for treningen er kroppskontroll, men du kan trene på det du selv ønsker, og spørre instruktøren om tips&råd. Instuktøren forbereder felles opplegg, som kan deltas på om ønskelig.

           Klokkeslett: 19:30

           Pris: 80,-


           • Treningsgruppe 26. juni - Roa

           Vi møtes bak Lunner Rådhus (Sandsvegen 1, 2740 Roa) og trener en times tid. Tema for treningen er søk, men du kan trene på det du selv ønsker, og spørre instruktøren om tips&råd. Instuktøren forbereder felles opplegg, som kan deltas på om ønskelig.

           Klokkeslett: 19:30

           Pris: 80,-


           • Treningsgruppe 28. juni - Rena

           Vi møtes på Sømo (parkering) og trener en times tid. Tema for treningen er samarbeid og kontakt, men du kan trene på det du selv ønsker, og spørre instruktøren om tips&råd. Instuktøren forbereder felles opplegg, som kan deltas på om ønskelig.

           Klokkeslett: 19:00

           Pris: 80,-


           • Treningsgruppe 29. juni - Roa

           Vi møtes bak Lunner Rådhus (Sandsvegen 1, 2740 Roa) og trener en times tid. Tema for treningen er kontakt og passering, men du kan trene på det du selv ønsker, og spørre instruktøren om tips&råd. Instuktøren forbereder felles opplegg, som kan deltas på om ønskelig.

           Klokkeslett: 19:30

           Pris: 80,-

           Påmelding


           For å melde deg på aktiviteter, må du fylle ut skjemaet. Dersom du ikke har deltatt på aktiviteter hos oss tidligere, må du fylle ut alle feltene. Dersom du har vært på kurs eller aktivitet hos oss tidligere, trenger du bare å fylle ut de som er merket med stjerne *

            
            
           Treningsgruppe 5. juni - Rena
           Nosework treningsgruppe 9. juni - Asker
           Treningsgruppe 13. juni - Roa
           Felles tur 20. juni - Rena
           Treningsgruppe 22. juni - Roa
           Treningsgruppe 26. juni - Roa
           Treningsgruppe 28. juni - Rena
           Treningsgruppe 29. juni - Roa
            
           Vipps
           Faktura
            
            
            
            
            
            
           Jeg har lest og godkjenner vilkår og betingelser
            
            

           Denne siden oppdateres fortløpende ettersom vi finner på morsomme aktiviteter for hund og eier. Eksempler på slike aktiviteter kan være nyttårstreff, påsketreff, hundeslipp, drop-in trening med egentrening, drop-in trening med tema, drop-in forelesning og lignende.