Kurs

Kurs

Lydighetskurs med Thomas Stokke 6.-7. juli - Rena

- Lørdag 6. juli kl. 10:00-17:00

- Søndag 7. juli kl 09:00-16:00

Sted: Haugedalen Grendehus, Julussdalsveien 64, 2450 Rena.

Pris: 2590,-

NB: Minst 6 deltakere, maks 8.


Hverdagsferdigheter 12. august - Roa

- Mandag 12. august

- Torsdag 15. august

- Mandag 19. august

- Torsdag 22. august

- Mandag 26. august

- Torsdag 29. august

Klokkeslett: 19:30-21:00

Sted:

- Mandager: Sandsvegen 1, 2740 Roa. Parkeringsplassen bak Lunner Rådhus.

- Torsdager: Sandsvegen 4, 2740 Roa. Gressplenen nedenfor Lunner ungdomsskole.

Instruktør: Ida Kensland

Pris: 2399,-


Snusekurs 14.-15. september - Roa

- Lørdag 14. september

- Søndag 15. september

Klokkeslett: 12:00-15:00

Sted: Parkeringen bak Lunner rådhus. Sandsvegen 1, 2740 Roa

Instruktør: Hans-Petter Sønsthagen

Assistent: Ida Kensland

Pris: 1990,-


Påmelding

For å melde deg på kurs hos oss, må du fylle ut skjemaet. Dersom du ikke har vært på kurs hos oss tidligere, må du fylle ut alle feltene. Dersom du har benyttet deg av oss før, trenger du bare å fylle ut de som er merket med stjerne *

 
 
 
 
Vipps (betal nå, etter vi har sendt bekreftelse og info om betaling)
Faktura (betal innen 14 dager)
Faktura delbetaling (første halvdel om 14 dager, andre halvdel om 28 dager)
 
 
 
 
 
 
Jeg har lest og godkjenner vilkår og betingelser
 
 

Vår kurskatalog

Informasjon om våre kurs

Valpekurs

1990,-

Valpekurs er for deg med ny hund i hus, eller for deg som ønsker å starte treningen på nytt fra start. Valpekurset gir en god innføring til et fungerende hundehold, med samarbeid som grunnmur. Kurset består av 6 kvelder og varer i 60 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling. På kurset vil du blant annet lære om samarbeid, innføring i belønningsbasert trening, ro, gå pent i bånd, innkalling, språk, valpebiting, alene hjemme, utstyr, håndtering, kloklipp, sosialisering, aktivisering og miljøtrening.

Passering og båndtrening

2399,-

På dette kurset er hovedfokuset passering og å gå pent i bånd. Du vil lære om hvorfor hunden trekker i båndet og hvordan trene på dette, hvilket utstyr som er egnet til ulike situasjoner, grunnleggende innføring i samarbeid, kontakttrening, årsak til at hunden kan reagere i passeringer, og hvordan du skal jobbe med de ulike utfordringene som kan dukke opp, hvordan forebygge passeringsutfordringer og ikke minst gode øvelser for å lære hunden å mestre en passering. Kurset består av seks kvelder på 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling.

Hundens språk og signaler

1990,-

På dette kurset er hovedfokuset hvordan hunder kommuniserer. Kurset er bygget opp av en kombinasjon mellom teori og praksis. Den praktiske delen foregår med hundeslipp, hvor hundens språk observeres av alle og vi snakker om det vi ser underveis i slippet. Instruktøren peker ut signaler, og henviser til teorien. Merk deg: Alle hundene slippes ikke likt. Instruktøren lager forhåndsplanlagte "matcher" med få hunder av gangen. På kurset lærer du blant annet om: de to hovedkategoriene med signaler, språk i passering, språk i bånd, stress, gode opplevelser under hundeslipp og mer. Kurset består av to samlinger, på 3 timer per gang. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling. Klær etter vær, vi er ute hele kurset, med noe teori sittende stille. NB: Tisper med løpetid kan ikke delta i selve slippene, ta kontakt med oss så fort du mistenker hunden din har løpetid på kurset, så finner vi en løsning.

Hverdagsferdigheter

2399,-

Dette kurset er det naturlige steget videre etter valpekurs. Kurset består av seks kvelder og varer i 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling. På dette kurset vil du blant annet lære om samarbeid, treningsmetoder, hvordan belønne hunden riktig og effektivt, passering og gå pent i bånd og innkalling. 

Snusekurs

1990,-

På dette kurset fokuserer vi på hundens nese. Du vil få kunnskap om ulike typer søk, søksgrener, hundens luktesans, søksatferd, markering, hensikt og fordeler ved snusearbeid, i tillegg til ulike øvelser du kan trene på. Kurset består av to samlinger og varer i 3 timer per gang. Vi gjør søk med 1 hund av gangen og observerer hverandre. Hundene bør derfor kunne oppholde seg noe i bil. Gi oss beskjed om hunden din har utfordringer med dette, så finner vi en løsning. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling. Ta med vann til hunden, myke godbiter med mye lukt (feks karbonade, fiskekaker, pølsebiter, ost) og eventuelt noe annet å belønne med, en stol og noe og drikke på til eier.


Har vi ikke satt opp kurset du ønsker å ta?

Innkalling

999,-

På innkallingskurs lærer vi hundene å komme på innkalling, eller å forsterke innkalling dere allerede har. Kurset består av to samlinger på 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling.

Mestringskurs

1990,-

På dette kurset fokuserer vi på hundens mestring. Du vil få kunnskap om å spille på lag med hunden. Kurset består av seks kvelder og varer i 60 minutter per gang. Dette kurset inneholder blant annet søkstrening, dog-parkour, oppgaveløsning og beriket miljø. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling.

Lydighetskurs med Thomas Stokke

2590,-

Hundehjelpen har leid inn Thomas Stokke til å holde dette kurset. Det vil si at det er Thomas Stokke sitt kursinnhold.


Dette kurset passer for deg som ønsker å lære det grunnleggende om lydighetsøvelsene, enten du vil bruke de til å konkurrere eller for morsom aktivisering sammen med din hund. Kurset tar også for seg belønningsutvikling, motivasjon og samarbeid. Kurset passer også for de som har kommet lenger i lydighetstreningen og ønsker å finpusse konkurranseformen. Undervisningen tilpasses individuelt til hver ekvipasje og du velger fritt hva du vil jobbe med med hunden din.


Thomas har konkurrert lydighet på elitenivå med ulike raser i mange år. Thomas sine metoder fokuserer på motiverte hunder som tar ansvar for sine oppgaver, samt riktig sinnsstemning. Han er nøye med grunntreningen, samtidig som har tidlig jobber med forberedelser til konkurranser.

Send oss en mail! Under "vår kurskatalog", ser du alle kursene vi har mulighet til å tilby. Vi setter opp kurs sporadisk og på etterspørsel. Ønsker du et av kursene som er på listen? Si ifra, så ser vi om vi får satt det opp! Er dere flere personer som ønsker et kurs fra listen? Send oss en mail, og inkluder gjerne også forslag til datoer. Vi kan sette opp kurs ulike steder.