Kurs

Kurs

Kommende kurs


Utfyllende informasjon om kursinnhold finner du under "vår kurskatalog"

Minikurs passering 19. og 26. juni - Evenstad

- Mandag 19. juni

- Mandag 26. juni

Klokkeslett: 19:30-21:00

Sted: På gressplenen ved elgen

Instruktør: Maren Glasø

Pris: 399,-


Mestringskurs 1. august - Roa

- Tirsdag 1. august

- Tirsdag 8. august
- Tirsdag 15. august
- Tirsdag 22. august
- Tirsdag 29. august
- Tirsdag 5. september

Klokkeslett: 19:30-20:30

Sted: Gressplenen foran Lunner ungdomsskole. Sandsvegen 4, 2740 Roa.

Instruktør: Ida Kensland

Pris: 1990,-


Valpekurs 8. august - Rena

- Tirsdag 8. august

- Torsdag 10. august
- Tirsdag 15. august
- Torsdag 17. august
- Tirsdag 22. august
- Torsdag 24. august

Klokkeslett: 18:30-19:30

Sted: Fabrikktjernet

Instruktør: Maren Glasø

Pris: 1990,-


Hundens språk og signaler 26.-27. august - Hurum SALG 30%

- Lørdag 26. august

- Søndag 27. august

Klokkeslett: 12:00-15:00

Sted: Søndre Hurum hundepark

Instruktør: Ida Kensland

Assistent: Hans-Petter Sønsthagen

Pris: 1990,- NÅ 1393,-


Hundens språk og signaler 2.-3. september - Harestua FULLT

- Lørdag 2. september

- Søndag 3. september

Klokkeslett: 12:00-15:00

Sted: Harestua Hundejorde. Hadelandsvegen 856, 2743 Harestua. 

Instruktør: Ida Kensland

Assistent: Gjesteinstruktør Malin Sørhus

Pris: 1990,-


Nosework grunnkurs og videregående - Rena

- Lørdag 9. september kl 11:00 - 16:00

- Søndag 10. september kl 10:00 - 15:00

Sted: Skramstadsæterveien 119, 2450 Rena

Gjesteinstruktør: Sanden Hundetjenester. Hanne og Morten Sanden.

Pris: 2100,-


Valpekurs 26. september - Roa

- Tirsdag 26. september

- Tirsdag 3. oktober
- Tirsdag 17. oktober
- Tirsdag 24. oktober
- Tirsdag 31. oktober
- Tirsdag 7. november

Klokkeslett: 19:00-20:00

Sted: Bak Lunner Rådhus. Sandsvegen 1, 2740 Roa.

Instruktør: Ida Kensland

Pris: 1990,-


Hverdagsferdigheter 28. september - Harestua

- Torsdag 28. september

- Torsdag 5. oktober
- Torsdag 19. oktober
- Torsdag 26. oktober
- Torsdag 2. november
- Torsdag 9. november

Klokkeslett: 19:00-20:30

Sted: Grusplassen bak Harestua Arena. Elvefaret 22, 2743 Harestua.

Instruktør: Ida Kensland

Pris: 2399,-


Hundens språk og signaler 7.-8. oktober - Rena

- Lørdag 7. oktober

- Søndag 8. oktober

Klokkeslett: 12:00-15:00

Sted: Rena. Nøyaktig adresse sendes med bekreftelsen for påmelding.

Instruktør: Ida Kensland

Assistent: Amalie Sæterhagen

Pris: 1990,-

Påmelding

For å melde deg på kurs hos oss, må du fylle ut skjemaet. Dersom du ikke har vært på kurs hos oss tidligere, må du fylle ut alle feltene. Dersom du har benyttet deg av oss før, trenger du bare å fylle ut de som er merket med stjerne *

 
 
 
Vipps
Faktura
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har lest og godkjenner vilkår og betingelser
 
 

Vår kurskatalog

Informasjon om våre kurs

Valpekurs

1990,-

Valpekurs er for deg med ny hund i hus, eller for deg som ønsker å starte treningen på nytt fra start. Valpekurset gir en god innføring til et fungerende hundehold, med samarbeid som grunnmur. Kurset består av 6 kvelder og varer i 60 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling. På kurset vil du blant annet lære om samarbeid, innføring i belønningsbasert trening, ro, gå pent i bånd, innkalling, språk, valpebiting, alene hjemme, utstyr, håndtering, kloklipp, sosialisering, aktivisering og miljøtrening.

Passering og båndtrening

2399,-

På dette kurset er hovedfokuset passering og å gå pent i bånd. Du vil lære om hvorfor hunden trekker i båndet og hvordan trene på dette, hvilket utstyr som er egnet til ulike situasjoner, grunnleggende innføring i samarbeid, kontakttrening, årsak til at hunden kan reagere i passeringer, og hvordan du skal jobbe med de ulike utfordringene som kan dukke opp, hvordan forebygge passeringsutfordringer og ikke minst gode øvelser for å lære hunden å mestre en passering. Kurset består av seks kvelder på 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling.

Hundens språk og signaler

1990,-

På dette kurset er hovedfokuset hvordan hunder kommuniserer. Kurset er bygget opp av en kombinasjon mellom teori og praksis. Den praktiske delen foregår med hundeslipp, hvor hundens språk observeres av alle og vi snakker om det vi ser. Instruktøren peker ut signaler, og henviser til teorien. Merk deg: Alle hundene slippes ikke likt. Instruktøren lager forhåndsplanlagte "matcher" med få hunder av gangen. På kurset lærer du blant annet om: de to hovedkategoriene med signaler, språk i passering, språk i bånd, stress, gode opplevelser under hundeslipp og mer. Kurset består av to samlinger, på 3 timer per gang. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling.  

Hverdagsferdigheter

2399,-

Dette kurset er det naturlige steget videre etter valpekurs. Kurset består av seks kvelder og varer i 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling. På dette kurset vil du blant annet lære om samarbeid, treningsmetoder, hvordan belønne hunden riktig og effektivt, passering og gå pent i bånd og innkalling. 

Har vi ikke satt opp kurset du ønsker å ta?

Innkalling

999,-

På innkallingskurs lærer vi hundene å komme på innkalling, eller å forsterke innkalling dere allerede har. Kurset består av to samlinger på 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling.

Mestringskurs

1990,-

På dette kurset fokuserer vi på hundens mestring. Du vil få kunnskap om å spille på lag med hunden. Kurset består av seks kvelder og varer i 60 minutter per gang. Dette kurset inneholder blant annet søkstrening, dog-parkour, oppgaveløsning og beriket miljø. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling.

Nosework - grunnkurs og videregående

2100,-

Hundehjelpen har leid inn Sanden Hundetjenester til å holde dette kurset for oss. Dette er altså Sanden Hundetjenester sitt kurs.


Nosework er en stimulerende hverdagsaktivitet og en spennende hundesport. I Nosework starter vi med øvelser der hunden bruker luktesansen sin for å finne noe den ønsker seg, vanligvis godbiter eller leke. Når hunden har oppdaget at det er gøy å snuse seg frem til spennende ting, vil vi introdusere hunden for duftene som brukes i Nosework.

I denne hundesporten skal hunden få søke mest mulig selvstendig og på en måte som er naturlig for den. Vi jobber med å lære å lese hunden i søket og forsterker vanligvis hundens naturlige markeringsatferd ved funn.

Nosework passer for alle hunder, også hunder som er usikre eller har adferdsutfordringer. Treningen under kurset er organisert slik at hundene ikke forstyrres av hverandre. I tillegg til trening av egen hund vil du under kurset få en teoretisk innføring om hundesporten Nosework, duft og duftspredning og om å forstå hunden i søket.

Kurset på Rena er åpent både for nybegynnere og for de som har litt erfaring. Nivå, vanskelighetsgrad og øvelser tilpasses ekvipasjen. Oppgi tidligere erfaring i påmeldingen.


Hundesporten Nosework
I Nosework konkurranser søker hunden etter små mengder materiale som er kontaminert/smittet med duft fra tre eteriske oljer: bjørk, anis og kryddernellik. Hundene søker i fire ulike områder:
- Søk i emballasje (esker, kofferter, bokser, vesker o.l.)
- Søk i rom innendørs.
- Søk i anvist område utendørs.
- Søk på utsiden av en eller flere kjøretøy.


Mer om hundesporten på

https://www.nosework.no/


Send oss en mail! Under "vår kurskatalog", ser du alle kursene vi har mulighet til å tilby. Vi setter opp kurs sporadisk og på etterspørsel. Ønsker du et av kursene som er på listen? Si ifra, så ser vi om vi får satt det opp! Er dere flere personer som ønsker et kurs fra listen? Send oss en mail, og inkluder gjerne også forslag til datoer. Vi kan sette opp kurs ulike steder.